dissabte, 1 d’octubre de 2011

LA SOLITUD DELS NOMBRES PRIMERS

La solitud dels nombres primers és una novel.la que no deixa a ningú indiferent, sense preguntes. És una novel.la de creixement ja que ens descriu com la infància és essencial en la formació... del caràcter i influeix la personalitat de l'adult. Aquesta novela ens fa pensar, ens convida a mirar dins de nosaltres mateixos buscant les nostres pròpies cicatrius, com les que marquen les vides dels dos personatges principals Alice i Mattia.

La cama gairebé morta de Alice i les marques a la pell de Mattia semblen preguntar per les nostres pròpies cicatrius, per les marques deixades en la nostra ànima en el moment en què vam saber per sempre que som diferents, únics i sols. Mattia i Alice són dos nens sols, diferents, marcats pel buit de la tragèdia, per la incomprensió del seu entorn. Semblen destinats a trobar-se però tots dos saben que és impossible. Els envolten els fantasmes de les seves pors més íntimas, els fantasmes del dolor de les cicatrius no tancades.

És un llibre que em va fer reflexionar, el recomano val la pena !!!


Autor: Paolo Giordano       Foto: Coberta del llibre


La soledad de los números primos es una novela que no deja a nadie indiferente, sin preguntas. Es una novela de crecimiento ya que nos describe como la infancia es esencial en la formación ... del carácter e influye la personalidad del adulto. Esta novela nos hace pensar, nos invita a mirar dentro de nosotros mismos buscando nuestras propias cicatrices, como las que marcan las vidas de los dos personajes principales Alice y Mattia.

La pierna casi muerta de Alice y las marcas en la piel de Mattia parecen preguntar por nuestras propias cicatrices, por las marcas dejadas en nuestra alma en el momento en que supimos por siempre que somos diferentes, únicos y solos. Mattia y Alice son dos niños solos, diferentes, marcados por el vacío de la tragedia, por la incomprensión de su entorno. Parecen destinados a encontrarse pero ambos saben que es imposible. Los rodean los fantasmas de sus miedos más íntimos, los fantasmas del dolor de las cicatrices no cerradas.

Es un libro que me hizo reflexionar, lo recomiendo vale la pena!