divendres, 30 de setembre del 2011

PUNT OMEGA

"No parlo de secrets i decepcions. Em refereixo al fet de ser un mateix. Si ho exposes tot, si poses tots els sentiments al descobert i demanes comprensió, perdràs un element crucial del teu sentit de tu mateix. És vital que sàpigues coses que els altres desconeixen. Tot el que ningú no sap de tu és precisament el que fa que et puguis  conèixer a tu mateix."



"La causa que m'havia dut allà havia començat a esvairse. Era allà i prou, parlant per parlar. Volia perdre la noció d'haver de tornar, a la responsabilitat, als mals de tota la vida, a l'ardor de començar alguna cosa que no portarà enlloc. Quants cops caldrà començar perquè t'adonis de les mentides del teu entusiasme ?"

   DON DELILLO  (Punt Omega) 
Foto: Marcin Sacha

"No hablo de secretos y decepciones. Me refiero al hecho de ser uno mismo. Si lo expones todo, si pones todos los sentimientos al descubierto y pides comprensión, perderás un elemento crucial de tu sentido de ti mismo. Es vital que sepas cosas que los demás desconocen. Todo lo que nadie sabe de ti es precisamente lo que hace que te puedas conocer a ti mismo. "

"La causa que me había llevado allí había empezado a desvanecerse. Era allí sin más, hablando por hablar. Quería perder la noción de tener que volver, a la responsabilidad, los males de toda la vida, el ardor de empezar algo que no lleva a ninguna parte. ¿Cuántas veces habrá que empezar para que te des cuenta de las mentiras de tu entusiasmo? "