dissabte, 23 de març del 2013

LLUM EN LA FOSCOR (Abstraccions)



La fotografia ens permet passar de la imatge real a l'abstracta amb absoluta naturalitat per introduir-nos en mons nous i experimentar amb la llum, colors, formes i textures. El trànsit dels cotxes de nit crea senders de llum brillant que en desenfocar la imatge en moviment obtenim línies i corbes lluminoses que omplen el buit d'imatges abstractes. Les bones imatges s'aconsegueixen quan el fotògraf es pren la llibertat de jugar amb la il·luminació contínua dels cotxes, deixant anar la seva imaginació i la seva sensibilitat. 



Ombres de colors, 
dansen en l'aire,
llum en la foscor.

Abstraccions y Text Joan Cujan 2013





2 comentaris:

Jordi Canals ha dit...

És evident que els fotògrafs poden fer meravelles amb les tècniques modernes que tenen la força encisadora d’estimular el món de la il•lusió óptica, ens fan somiar desperts i ens provoquen frenesia amb l’enfocament d’ imatges sorprenents i torbadores, enlluernaments estranys que a vegades ens sorprenen i ens inquieten . Aquest sentiment tan curiós que arriba a exaltar-nos o evadir-nos del món en que estem i que fa que cadascú de nosaltres faci la seva interpretació traient-nos fins i tot la singularitat del nostre caràcter.

joan cujan ha dit...

Totes aquestes experimentacions lúdiques amb la imatge, sempre ens sorprenen amb la bellesa dels resultats obtinguts i ens regalen noves idees per ser utilitzades en altres materials, on la intervenció manual adquireix el control total.