dijous, 1 de març de 2012

L'ESPOSA DESCONFIADA - Les aparences enganyenEl dia que un matrimoni està convidat a una festa de màscares i disfresses, a la dona li fa moltíssim mal el cap i li comenta al marit que es prendrà una aspirina i s'anirà al llit a descansar, però li demana que no es quedi en casa per ella i que es vagi a la festa tot sol, el marit protesta, però davant la seva insistència es posa la disfressa i s'en vá. La dona, després de dormir una hora, es desperta bé, sense dolor i com encara és aviat decideix anar a la festa, com el marit no sabrà quina es la seva disfressa, pensa que serà divertit observar que fa quan està sol. Arriba a la festa i de seguida veu el marit ballant a la pista amb cada noia amb la qual es creuava, tocant una mica per aquí i tirant petonets per allà. L'esposa se ​​li acosta i comença a seduir-lo, ell deixa la dona amb qui estava i es dedica a la nouvinguda, aquesta es deixa estimar ja que és el seu marit, fins que ell li xiuxiueja una proposició en l'oïda i ella accepta . Surten de la festa i en un racó amagat del jardí, tenen sexe. A mitjanit, sense desemmascarar-se, l'esposa s'escapoleix i se'n va a casa, es treu la disfressa i es fica al llit, preguntant-se quina classe d'explicació li donaria el marit de la seva estada a la festa. Quan ell va entrar, ella estava asseguda al llit, llegint.
- Com t'ho has passat?, Li pregunta.
- Com sempre, diu ell, ja saps que no m'ho passo bé quan no estic amb tu.
- Has ballat molt?
- Ni una sola peça, quan vaig arribar, em vaig trobar amb Pedro, Guillem i altres nois, així que ens vam anar a la planta alta i vam jugar al pòquer tota la nit. El que no t'imagines és la sort que ha tingut el tipus al que li vaig prestar la meva disfressa!

Tex modificat de la red - Foto: Francisco Ribeiro


El día que un matrimonio está invitado a una fiesta de máscaras y disfraces, a la mujer le duele muchísimo la cabeza y le comenta al marido que se tomará una aspirina y se irá a la cama a descansar, pero le pide que no se quede en casa por ella y que se vaya a la fiesta solo, él marido protesta, pero ante su insistencia se pone el disfraz y se vá. La mujer, después de dormir una hora, se despierta bien, sin dolor y como aún es pronto decide ir a la fiesta, como el marido no sabrá cuál es su disfraz, piensa que será divertido observar que hace cuando está solo. Ella llega a la fiesta y enseguida ve el marido bailando en la pista con cada chica con la que se cruzaba, tocando un poco por aquí y tirando besitos por allá. La esposa se ​​le acerca y empieza a seducirlo, él deja la mujer con quien estaba y se dedica a la recién llegada, ésta se deja querer ya que es su marido, hasta que él le susurra una proposición en el oído y ella acepta. Salen de la fiesta y en un rincón escondido del jardín, tienen sexo. A medianoche, sin desenmascararse, la esposa se ​​fuga, y se va a casa, se quita el disfraz y se mete en la cama, preguntándose qué clase de explicación le daría el marido de su estancia en la fiesta. Cuando él entró, ella estaba sentada en la cama, leyendo.
- ¿Cómo te lo has pasado?, Le pregunta.
- Como siempre, dice él, ya sabes que no me lo paso bien cuando no estoy contigo.
- ¿Has bailado mucho?
- Ni una sola pieza, cuando llegué, me encontré con Pedro, Guillermo y otros chicos, así que nos fuimos a la planta alta y jugamos al póquer toda la noche. Lo que no te imaginas es la suerte que ha tenido el tipo al que le presté mi disfraz!