dissabte, 14 de gener del 2012

EL NEN QUE NO VOL FER-SE GRAN




Aquest nen que jugava, compartia, somreia i gastava tota la seva energia sense pensar en el futur ja que no coneixia aquesta paraula, vol despertar i tornar a riure ia somiar.
Aquest nen es va quedar adormit perquè va sentir que no valia la pena seguir despert pres de preocupacions familiars, problemes laborals, falta de diners, les injustícies, l'engany, i tot allò que a ell el va omplir de cansament, només existeix en la meva ment quan recordo moments de felicitat viscuts.
És el moment de buscar-lo, hi és esperant que aprengui a viure el present que es va tan ràpid, que torni a somiar. Es té l'edat de l'esperit, l'edat cronològica no importa, pots cuidar el cos i la imatge exterior, però si no et trobes jove el teu esperit estarà envellit. Si avui torno a riure i ser feliç en les petites coses, estaré guanyant la meva felicitat, hauré despertat el nen que hi ha en mi i ell espera que sigui així cada dia.                                                            

                                                   Foto i Text     Joan Cujan 2012


Este niño que jugabacompartíasonreía y gastaba toda su energía sin pensar en el futuroya que no conocía esta palabra, quiere despertar y volver a reír ya soñar.
Este niño se quedó dormido porque sintió que no valía la pena seguir despierto preso de preocupaciones familiares, problemas laboralesfalta de dinerolas injusticiasel engañoy todo lo que a él lo llenó de cansanciosólo existe en mi mente cuando recuerdo momentos de felicidad vividos.
Es el momento de buscarlo, está esperando que aprenda a vivir el presente que se va tan rápidoque vuelva a soñarSe tiene la edad del espíritu, la edad cronológica no importapuedes cuidar el cuerpo y la imagen exteriorpero si no te encuentras joven tu espíritu estará envejecidoSi hoy vuelvo a reír y ser feliz en las pequeñascosasestaré ganando mi felicidadhabré despertado el niño que hay en  y él espera que así seas cada día.