diumenge, 3 de juliol del 2011

DARRERE LA TEVA MIRADA


DARRERE LA TEVA MIRADA


Darrere la teva presó de tela que et tortura i et sumeix en la foscor ...


Bellesa prohibida, despullada de tot dret, sé t'humilia amb tupides teles que omplen d'arrugues teva ànima, impedint que l'aire fregui la teva cara, que el sol brilli en els teus ulls.

Els teus desitjos de llibertat s'omplen de utòpiques nits en calma, lluny de mirades alienes, al retirar les pesades cadenes de les teles que et cobreixen, llances un crit de llibertat en el silenci de la teva llar fins que es desperta al matí.

Darrere teva mirada s'amaga un infern, ofegada a la teva solitud només ets lliure en els teus somnis i confons la realitat amb els teus desitjos d'escapar, murmures al vent que et porti lluny, tanques els ulls i en somnis viatges amb els teus peus descalços entre la càlida sorra, a la llum de la lluna sota les estrelles i li demanes al teu déu que canvïi unes lleis injustes que et converteixen en submisa esclava del teu amo.
Per néixer en una terra on la religió et posa barreres per ser dona i no t'escolta, explica’m amb la teva veu el que la teva mirada em diu sense paraules ...



TRAS TU MIRADA
Tras tu prisión de tela que te tortura y te sume en la oscuridad…
Belleza prohibida, despojada de todo derecho, se te humilla con tupidas telas que llenan de arrugas tu alma, impidiendo que el aire roce tu cara, que el sol brille en tus ojos.
Tus deseos de libertad se llenan de utopicas noches en calma, lejos de miradas ajenas, al retirar las pesadas cadenas de las telas que te cubren, lanzas un grito de libertad en el silencio de tu hogar hasta que se despierta la mañana.
Tras tu mirada se esconde un infierno, ahogada en tu soledad solo eres libre en tus sueños y confundes la realidad con tus deseos de escapar, susurras al viento que te lleve lejos, cierras los ojos y en sueños viajas con tus pies descalzos entre la calida arena, a la luz de la luna bajo las estrellas y le pides a tu dios que cambie unas leyes injustas que te convierten en sumisa esclava de tu amo.
Por nacer en una tierra cuya religión te pone barreras por ser mujer y no te escucha, cuéntame con tu voz lo que tu mirada me dice sin palabras…