divendres, 8 de febrer del 2013

IMPULS VIRTUAL



"Els somnis són la realització disfressada d'un desig insatisfet"    (Sigmund Freud)

El desig apareix de sobte, quan de improvis algú irromp en la nostra quotidianitat, i s'ens desperta'n els sentits adormits, ens il·lusionà la nova situació, tenim ànsia de conèixer tot d'aquesta persona i desitgem gaudir del nou estímul que ens omple de vida.


Estava mirant el mur d'un amic en facebook i comentant un post, quan l'atzar va fer descansar la meva mirada en una foto i el comentari que l'acompanyava, no coneixia la dona de la imatge, el seu rostre m'era desconegut, tenía una llarga melena de cabells negres, els grans ulls negres de mirada intensa, tenien una brillantor encisadora i els seus llavis carnosos prometien besades.
Mentre seguia contemplant altres imatges i comentaris, vaig sentir la necessitat de tornar a mirar aquell rostre desconegut. Pressentia que m'observava a traves de la pantalla, llavors en mirar fixament els seus ulls, durant uns instants eterns, les nostres mirades es van trobar, i van parlar... només existíem ella i jo.
Era impossible escapar d'aquella atracció, ella seguia allà amb la seva mirada sensual, sense deixar d'observar-me, i em van sobrevenir uns desitjos irrefrenables de conèixer-la, de besar-la, d'acariciar-la, despullar-la... res impediria que arribés a conèixer aquella desconeguda que em captivava, no deixaria que tot quedés només en una imatge atrapada en una pantalla.
Fins l'últim segon vaig estar temptat d'escriure un missatge, de facilitar-li el meu número de mòbil i escriure: "truca'm!" , però el seny es va sobreposar al meu impuls, fins que de mica en mica es va esvair la màgia i un somriure de comiat va il·luminar-me el rostre. Que menys li podia oferir després d'haver compartit la intimitat de les nostres mirades?

Foto: Bill Angel (Retrat de Cheryl - 1972)    -    Text: Joan Cujan 2013

2 comentaris:

Jordi Canals ha dit...

Llegint-te m’has fet pensar en el títol d’una novel•la de Patrick Lapeyre “La vida és breu i el desig infinit”. Ho crec així, la seducció ,somiar, imaginar…… és a l’abast de tothom , però sobretot de les persones sensibles, benaurat el que viu aquests sentiments. Una abraçada!

joan cujan ha dit...

Una abraçada amic Jordi, les teves paraules, sempre m'animen a seguir escrivint, és un plaer tenir-te com amic.