dimecres, 20 de febrer del 2013

EL MILLOR REGAL



Guarda al teu amic sota la clau de la teva pròpia vida. William Shakespeare

L'amistat ha de ser lliure com una papallona que vola d'un cor a un altre, si la retens ja no podrà volar i es morirà. És el regal més preuat que ens dóna la vida, és lliure, espontània, fa que sigui possible que dos éssers humans de sexe, cultures i creences molt diverses comparteixin confidències i emocions, es coneguin i es formi una comunió indestructible entre ells, molt propera a l'amor. Són ànimes bessones que se senten sempre juntes encara que no es vegin cada dia, i ens ajuden a viure en un món que tendeix a la individualitat i només el mou l'afany de poder i lucre.

He tingut el privilegi que la vida m'ha regalat l'amistat de amics i amigues que m'han acompanyat des de la infància, altres els vaig conèixer quan era jove i finalment han arribat els últims a la meva maduresa, hem compartit, celebracions, alegries, penes, el dolor de la pèrdua dels éssers estimats, també depressions, moments en què una mà amiga és el regal més preuat, són un grup reduït d'amics amb els quals he rigut i plorat, compartit confidències, hem estat sempre sincers, dolços o durs segons requerís el moment. A tots us dono les gràcies per existir, sense vosaltres res hauria estat igual.

Escolta el teu cor, si et demana un amic, no ho pensis, no segueixis buscant ... potser el tens a l'altre costat de la pantalla!

Foto y Text  Joan Cujan  2013