diumenge, 15 d’octubre del 2023

AMICS, CONEGUTS I SALUDATS


AMICS, CONEGUTS I SALUDATS

A través d'internet mantenim coneixences amb persones, que potser no són amics, però tampoc desconeguts. Interactuem amb molta gent que majoritàriament els és igual el que diguem, en el fons només volen dir la seva i no sentir-se tan sols.

Amb les fotos que triem, les coses que escrivim, projectem una imatge de nosaltres, que segurament no és del tot fidedigna, potser és la que ens interessa donar a conèixer. No és fàcil percebre clarament, no confondre's quan una persona a través del que diu, està actuant o s'està sincerant amb nosaltres.

Hi ha amistats properes on és difícil dir si la relació és d'amistat o alguna cosa més. Com definir aquesta afinitat que va creixent sense saber gairebé per què, sense adonar-te'n, vas construint unes rutines secretes, un espai comú.

Cal haver arribat a aquest moment de la vida, en què els fets del dia a dia tenen poca èpica, per saber apreciar una amistat propera, el plaer d'una bona conversa, aquestes són les companyies que comptem, són les que es recorden més, un lloc càlid on tornar.

Dibuix: Josefa Tolrà - Foto i Text: Joan Cujan, 2023