dissabte, 23 de juny de 2012

ADDICTE A LA LECTURA
La lectura ens enriqueix, els beneficis de la seva pràctica diària són de sobres coneguts i és fàcil disposar de 30 minuts al dia per tal de poder satisfer el nostre amor a la lectura, us deixo uns senzills consells:

Sigues un bon exemple de lector: Cal assegurar-se que ens vegin llegir sovint, ens regalaran bons llibres sense haver de demanar-los.

Fes de la lectura una cosa divertida: Si no és divertit, no tens ganes de repetir.

No creïs una rutina: Llegir a la mateixa hora o en el mateix lloc no és una bona idea ja que a ningú li agraden les rutines.

Llegeix en qualsevol moment i en qualsevol lloc: L'inesperat alimenta la imaginació.

Ves a la biblioteca de forma regular: És bo conèixer llibres nous.


Un últim consell: Seguiu la meva experiència de llegir amb companyia i de comentar el llegit després, és molt estimulant.Fotos de la xarxa - Text: Joan Cujan 2012

ADICTO A LA LECTURA

La lectura nos enriquece, los beneficios de su práctica diaria son de sobra conocidos y es fácil disponer de 30 minutos al día para poder satisfacer nuestro amor a la lectura, os dejo unos sencillos consejos:

Sé un buen ejemplo de lector: Hay que asegurarse de que nos vean leer a menudo, nos regalarán buenos libros sin tener que pedirlos.

Haz de la lectura algo divertido: Si no es divertido, no tienes ganas de repetir.

No crees una rutina: Leer a la misma hora o en el mismo lugar no es una buena idea ya que a nadie le gustan las rutinas.

Lee en cualquier momento y en cualquier lugar: Lo inesperado alimenta la imaginación.

Ve a la biblioteca de forma regular: Es bueno conocer libros nuevos.


Un último consejo: Seguid mi experiencia de leer en compañía y de comentar lo leído después, es muy estimulante.