dilluns, 22 de setembre del 2014

Mirades (universos paral·lels)


El procés de creació és com un estat alterat de la consciència, un alt nivell d'activitat sensorial que transita entre la realitat i la ficció, són instants de gran intensitat i d'intimitat.
Sempre de forma inconscient la meva mirada busca entre llums, ombres i colors... em sedueix aquest procés de creació i destrucció en què reinvento la realitat a través de la imaginació, universos paral·lels personals en què les imatges amb formes menys convencionals es van configurant lentament, fins que adquireixen vida pròpia entre el que veig i el que sento.
Tracto de transformar la realitat a través d'una mirada lúdica i experimental, una nova forma de veure els objectes quotidians per canviar el seu sentit, entre el que es veu i el que s'intueix, fins a completar els traços que apareixen dibuixats en l'espai inabastable de la ment.


Joan Cujan  2014

Quan algú busca, sol passar que els seus ulls només veuen allò que busca, i ja no aconsegueix trobar res ni es torna receptiu a res perquè només pensa en el que busca, perquè té un objectiu i es troba posseït per ell. Cercar significa tenir un objectiu, però trobar significa ser lliure.... (Herman Hesse - Siddhartha)