divendres, 4 de gener de 2013

RESSACA DE NADALRESSACA DE NADAL - Malestar general al cap d'unes hores d'haver consumit en excés

Els plenets som més feliços?
Podria ser que si, quan ens deixem vèncer per les temptacions de la carn ... del peix, dels lactis i dels hidrats de carboni, però no és d'aquestes corbes de la felicitat de les que vaig a parlar, que importen les corbes sinuoses, rotundes, amb panxeta i mitxelins, és que no són absolutament captivadores? 

Ser gras o prim, com la bellesa, són conceptes que canvien considerablement d'unes èpoques a altres, un símbol sexual com va ser Marilyn Monroe, avui potser no estigues dins dels cànons estètics, però això no t'impedeix gaudir de la vida. Les persones curvilínies poden ser tan sexys com les primes, sentir-te desitjat no depèn només del teu cos, també de la teva intel·ligència i personalitat, és tot un conjunt de coses les que et fan veure't i sentir-te sexy, a més la bellesa és una cosa totalment subjectiva, el que és atractiu per unes persones pot no ser-ho per a altres.

El més important és sentir-se bé amb el nostre cos, hem de cuidar-lo perquè és el que la natura ens ha ofert i hem de viure amb ell tots els dies de la nostra vida, no podem, deixar que ningú vingui a imposar-nos cap estereotip de bellesa, si t'estimen de debó, t'acceptaran com ets.

Aprèn a treure profit de la teva bellesa, realça el millor de tu que la naturalesa t'ha ofert, si tens confiança en tu mateix i deixes d'acomplexar-te, seràs atractiu. 

Pin-Up: Duane Bryers      Text;  Joan Cujan 2013