diumenge, 19 de juny de 2011

LA SOLEDAT DEL CLOWN

El pallasso no pot mostrar com és la seva vida fora de l'escenari, les seves penes, angoixes es quedaran al camerí i en un estiptease emocional durant el temps que duri l'espectacle al presentar davant el seu públic, serà Popof, Pamplini, Alegretto per portar l'espectador en un viatge ple de poesia, de música ... cap a un món d'il ·lusió, on només hi ha l'alegria, un país on les nostres fantasies es convertiran en realitat ... El seu espectacle navegarà entre el real i l'absurd tindrà la música i la il luminació per companyes i el cos com a protagonista de les seves acrobàcies, les seves cançons i textes, es convertiran en motius de reflexió, perquè juguen amb els estats emocionals més profunds de l'ésser humà.

Al públic no li importara saber si està feliç o trist mentre actua, participarà només de les emocions de l'espectacle. Què passa amb els seus sentiments?LA SOLEDAD DEL CLOWN  
El payaso no puede mostrar como es su vida fuera del escenario, sus penas, angustias se quedaran en el camerino y en un estiptease emocional durante el tiempo que dure el espectaculo al presentarse ante su público, será Popof, Pamplini, Alegretto para llevar al espectador en un viaje lleno de poesía, de música… hacia un mundo de ilusión, donde solo existe la alegria, un país donde  nuestras fantasias se convertiran en realidad… Su espectáculo navegará entre lo real y lo absurdo, tendrá la música i la iluminación por compañeras y el cuerpo como protagonista de sus acrobácias, sus canciones y    textos, se convertiran en motivos de reflexión, porque juegan con los estados emocionales mas profundos del ser humano.
Al publico no le importara saber si está feliz o triste mientras actua, participara solo de las emociones del espectaculo. ¿ Qué pasa con sus sentimientos ?